SERIE, Del 1 - Möt våra ledare!
2021-08-30 11:05

Sebastian Borring

- Fotbollsmeriter? - Vilket lag är du aktiv i och vilken roll har du?

Jag spelade fotboll i Sundets if under närmre 15 år. Så Limhamns IP för mig är mer än en hemmaplan.

Just nu är jag huvudtränare för pojkar födda -12 och har varit det sedan detta laget föddes.

- Vad tycker du om LFF satsning på spelarutveckling?

All utveckling för klubben och idrottandet i Limhamn är något positivt, så länge det finns en grundläggande tanke att alla barn kan och får vara med.

- Vilken är den senaste sponsor/ partner du besökte/använde?

Har dålig kolla på våra sponsorer, men om ICA sponsrar som på banderollen på hemsidan var det nog dem vi besökte senast.

- Ge oss ett smultronställe på Limhamn

Limhamns bästa ställe är utan tvekan lernacken, fin naturupplevelse precis vid havet.