LIMHAMNS FF 2018

Föreningen har under året haft 181 betalande medlemmar en ökning med 80 nya medlemmar. Styrelsen har haft 10 protokollförda styrelsemöte. Utöver detta har föreningen bedrivit senior och ungdomsverksamhet på Limhamns IP.

Verksamheten har bestått av seniorer, ungdomslag P09, FP10 och fotbollsskolan.

Seniorerna spelade i div.5 med målsättning att minst ta en kvalplats, detta lyckades man med.

I första kvalomgången stod V. Karup för motståndet, säker vinst hemma med 5–3, borta blev det 1-1 och vi var vidare i kvalet. Nästa och sista hindret till Div.4 blev Billesholms GIF, började hemma och spelade riktigt bra, många målchanser men bara 1–0 som slutresultat, vilket skulle bli avgörande i returen. På en nästintill ospelbar gräsplan bjöd våra pågar upp till kamp men utan att få till det där lilla extra, i slutet av matchen tog hemmalaget över och lyckades till slut göra 1–0 vilket blev slutresultatet. Därmed fick kvalet avgöras på straffar där Billesholms GIF stod som segrare. Jag vill tacka de arrangörer som till båda bortamatcherna ordnade sillamackor med tillbehör. Detta uppskattades av de tappra supportrar som var med i spelarbussen till bortamatcherna i kvalet. Väldigt trevligt arrangemang av dessa engagerade personer i Limhamns FF.

Inför 2018 ser det bra ut, många av förra årets spelare blir kvar och kompletteras med några nya som förhoppningsvis skall bidra till en ny spännande säsong 2018. Tränarstaben har fått nytt förtroende, dock valde Lennart att sluta efter säsongen. Han har ersatts av Jimmy Hultin som har stor erfarenhet som tränare i flera skånska klubbar. Spelartruppen omfattar under försäsongen ca. 20 intressanta spelare med god tränings vilja och något lägre ålder. Detta är helt i linje med de tankar som styrelsen uppdragit åt senior sektionen.

Vi ser framemot en trevlig säsong i div.5 och önskar våra seniorer lycka till så vi får se en trevlig och positiv fotboll på vår fina idrottsplats.

Ungdomsverksamheten har fortsatt sin utveckling och består i dag av Lag, P09, FP10, FP11 och Fotbollsskolan som vi utökar till ca.20 barn under våren 2018. Med detta så kommer föreningen att ha ca. 100 flickor och pojkar i träning vid årets slut.

Det är även glädjande att det kommit många nya ledare och funktionärer till föreningen, ni är jätteviktiga och vi hoppas det finns fler Limhamnare som i takt med att vi utvecklas och växer också vill bli en del i föreningen. Alla krafter behövs ung som gammal det finns uppgifter stora som små, så hör av er ni behövs.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till alla er som fört föreningen framåt under 2017,

ingen nämnd och ingen glömd.

TACK

Rickard Olofsson