"Because every child is a champion"
Ungdomsansvarig POJKAR - Anna Piasecka / Ungdomsansvarig FLICKOR - Mikael Bergendahl

Vi ungdomsansvariga arbetar i en snabbt växande förening där vårt fotbollskoncept med små lag och mycket kvalitetstid har blivit en framgångsidé.

Detta året är vi stolta över att en stor satsning har varit att få fram en professionell utbildningsplan för att stärka kvalitén i vår fotbollsutbildning.

Eftersom vi är en snabbt växande förening, har ungdomssektionen utvecklats till att ha en ungdomsansvarig; pojkar – Anna Piasecka, samt en ungdomsansvarig; flickor – Mikael Bergendahl.

Tillsammans ska vi anta nya utmaningar och växa, samt fortsätta arbeta för en förening där vi utvecklar trygga individer med målet att skapa långsiktig styrka och ödmjukhet på och utanför planen.
För oss som ungdomsansvariga, står den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen i centrum. Hela vår ungdomsverksamhet har målet att bedrivas så att den positivt utvecklar våra barn och ungdomar fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt, både som individer och i gruppsammanhang.

Vi satsar på att vår fotbollsförening ska vill erbjuda upplevelser och skapa kontakt mellan ungdomar från olika samhällsgrupper, samt vara en stabil och positiv kraft i samhället och skapa kvalitetsbaserade fotbollsutbildningar samt konstruktiva aktiviteter för barn och ungdomar så att all deras energi och kreativitet kan användas till något positivt och sprida positiva värderingar.
Sedan starten av Limhamns FFs fotbollsskola, har vi för varje säsong fyllt på med nya fotbollslag, både flick- och pojklag, Para lag samt ett Juniorlag.

Vi välkomnar därför ett samarbete med lag som vill arbeta med vår värdegrund, tjejer och killar födda mellan 2008 och 2003!

Ungdomsansvarig POJKAR - Anna Piasecka  /  Ungdomsansvarig FLICKOR - Mikael Bergendahl