VÄLKOMNA TILL KANSLIET - Er kontakt

Limhamns FFs kansli är de i föreningen som är spindlarna i nätet och har har en nyckelfunktion när det handlar om att vara navet mellan många kontaktytor. Det är vi som ser till att rätt sak hamnar på rätt ställe och knyter ihop samarbeten, bokningar, kontakter och projekt.

Några av det gånga årets satsningar handlade om att utveckla vår förening med nya tjejlag och Para fotboll, göra stora satsningar inom Limhamns FF fotbollsutbildning, samt hantera alla utmaningar som kommit med att driva en framgångsrik förening vid sidan av Covid-19 som hinder.

Kontakta oss om ni har frågor om träningar, antagning till lag, bokningar, bli sponsor, samarbeten och alla tänkbara frågor.

Kansliet ser fram emot en ny framgångsrik säsong tillsammans med alla er Limhamnshjärtan.

Laurence Baglivi och Anna Piasecka på Kansliet