Bli ungdomssponsor till Limhamns FFs P10 lag!

Varför vill vi ha just Dig som sponsor till Limhamns FF?

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget. Framtidssynen i Limhamns FF är att vi ska ha ett starkt samarbete med näringslivet och kommunen för att kunna bedriva verksamheten på ett framgångsrikt sätt som främjar våra underbara barn och välkomnar alla.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus.
Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Vad vill vi i Limhamns FF ge våra barn med hjälp av Dig som Sponsor?

Att utöva en sport som fotboll ger barn flera fördelar som är viktiga för deras utveckling, allt från fysisk hälsa till emotionellt självförverkligande.

Vi ser fotbollen som en väldigt viktig del av ett barns övergripande utbildning, eftersom fysisk och psykologisk utveckling går hand i hand. Därför bidrar vill vi aktivt bidra till våra barns sunda tillväxt.

Barnen i våra lag som lever med vanan att utöva en sport tidigt, kommer säkert att upprätthålla den när de blir äldre

Detta främjar fysisk hälsa och förebygger hjärtsjukdomar, diabetes, cancer och fetma, men framför allt fokuserar vi på att fotbollen ska skapa band och vänskap med andra, och att fotbollen lär dem att anpassa sig till de sociala reglerna i världen utanför hemmet, där våra barn lär sig att acceptera andra barn utan social, kulturell eller ekonomisk diskriminering.
Det lär dem också den livsviktiga läxan: vikten av samarbete för att uppnå resultat.

Varför sponsra Limhamns FFs Pojkar 2010 lag?

Limhamns P10:or är det första laget som grundades i Limhamns FF.
P10 i Limhamns FF är 20 underbara, glada och ambitiösa spelare som brinner för fotboll och varandra!

Laget lär sig, utvecklas och har kul tillsammans på träningar och matcher samt gör jättemycket roligt tillsammans!

Grabbarna är så ambitiösa och drivna och är ute i seriematcher, många cuper och har även varit på en internationell cup i Brøndby, Danmark.

För att förverkliga alla deras drömmar om fotboll, hålla kvar deras glädje och engagemang - behöver vi Er hjälp!

P10 har i år planerat att vara det första laget från Limhamns FF att representera vår stad på Gothia Cup.
Gothia Cup är världens största och mest internationella fotbollscup för ungdomar.  Varje år deltar runt 1700 lag från 80 nationer och de spelar 4500 matcher på 110 planer.

Pojkarna har länge drömt om att få vara med och spela här!

Men förutom att vara med världens största Cup, vill P10 även ner och lira och ha kul samt förena laget på Åhus Beach Fotboll turnering!

Vad kan Vi i Limhamns FF erbjuda Dig som vår Sponsor?

Alla LFF sponsorer får nå ut till våra 700 medlemmar genom en medlems app från Sportadmin,
samt företagslogga på vår hemsida, där man genom oss, kommer direkt till er verksamhet, samt även speciellt omnämnande på Facebook.

Gratis deltagande på föreningens nätverksträffar för våra sponsorer samt vår årliga Sommarfest med mat och dryck.

Som sponsor har ni även med familj, fritt inträde till samtliga föreningens matcher inklusive kaffe och kaka i pausen. Ni får era företagsloggor i samtliga matchprogram och utlagda på vår hemsida och ett tack till samtliga sponsorer på Facebook.

Vår medlemsapp:
I medlemsappen kan ni som sponsor aktivt lägga ut erbjudanden till våra medlemmar för att effektivt synas direkt i deras telefoner.

Vår hemsida och Facebook:
Genom vår hemsida och Facebook har ni som sponsor reklam och en direktlänk till era hemsidor.

Nätverksträffar och sommarfest:
Gratis deltagande på föreningens nätverksträffar för våra sponsorer samt vår årliga Sommarfest med mat och dryck där ni får en chans att genom oss knyta relevanta kontakter för er verksamhet.

Huvudsponsor
3-årigt avtal (enligt ök) Huvudsponsor på våra seniorers matchkläder för 3-år, halvsidesannons i vårt matchprogram,
huvudsponsorplats på hemsidan, speciellt omnämnande på Facebook, arenareklam (egen skyltreklam)
samt allt övrigt enligt nedan för sponsor 2 och 3. (gäller först 2021)

Sponsor 2,
stor företagslogga i matchprogram, hemsida =
>10 000kr.

Sponsor 3, mindre företagslogga i matchprogram, hemsida =
>5 000kr <9 000kr

Sponsor 4 Ungdomssponsor,
Avtal enligt överenskommelse med laget, tex mindre företagslogga på matchtröja/byxa,
omnämnande och direkt reklam till alla lagets spelare och föräldrar. Signerad lagtröja och foto av alla spelare i laget.
1500 – valfri summa

Om du har input till vad som kan göra samarbetet med Limhamns FF ännu intressantare,
i form av andra sponsringssamarbeten än det vi här erbjuder, är ni välkomna med era förslag,

så hör gärna av er.