SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

GUBBA GYMPA LV-GYMNASTIK
LV-Gymnstik är en grupp "gubbar" med bakgrund i Limhamns Idrottshistoria. Både som fotbollsspelare i fd Limhamns IF och brottare i Limhamns Brottarförening för att nämna några aktiviteter.
Gruppen består av 30 spänstiga pågar mellan 60 -95 år, som träffas varje tisdag i Bergaskolans "lilla" gymnastiksal för en timmes lätt gymnastikträning där kroppens flesta muskler och leder får sig ett uppvaknande. Allt i en trevlig och glad gemenskap under ledning av Sven Johansson och hans trevliga musikaliska stycken som skrålar ut ifrån högtalarna.

LV (Limhamns vänner) är en stödförening till Limhamns FF som har över 250 medlemmar. 
Deras verksamhet bygger på ett antal träffar under året, bland annat ordnas det varje år en femkamp som drar 50-70 deltagare varje år. Efter avslutad femkamp serveras det till självkostnadspris sill med tillbehör i föreningens stora tält, ett mycket uppskattat arrangemang.
Föreningens överskott brukar skänkas till något inköp för Limhamns FF.s ungdomssektion.

Är du intresserad att bli medlem i Limhamns vänner
kontakta LV:s kassör Leif Mattsson  lmat@live.com
Årsavgift 200:-/år
LV-GYMNASTIK
2019-01-17 13:59
Här får axlar och armar sitt lilla behov....
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer