Välkomna till Fotbollsskolan! - Limhamns FF - FP17

Fotbollsskolan

Välkomna till Fotbollsskolan i Limhamns FF!

Vi är glada och ambitiösa spelare som brinner för fotboll!

Vi lär oss, utvecklas och har kul tillsammans på träningar och gör jätte mycket roligt!

Om du också älskar och är sugen på att lira fotboll samt är född 2017, är du välkommen att komma och testa en träning hos oss och provspela i LFFs Fotbollsskola

Våra träningstider är:

Torsdagar 17.15 - 18.15
Limhamns Idrottsplats
PLAN: 1 (Nedre plan)
Underlag: Konstgräs
Limhamnsgårdens allé 4, 216 16 Limhamn

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

Här i Fotbollskolan satsar vi på att starta med 25 - 30 barn, både killar och tjejer för vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band.
Efter en termin tillsammans delas vi upp i tjej lag F17 och pojklag P17.

Kontakta tränarna och föreningen:

Laurence Baglivi - Kansliet

Anna Piasecka - Ungdomsansvarig

LIMHAMNS FF KANSLI
Webb:   www.limhamnsff.se
Mail:      kansliet@limhamnsff.se
Tlf:         0735155511

LFFs efterlängtade Fotbollsskola för tjejer och killar startar 2 februari 2022!
2022-01-04 15:11

Nu är den efterlängtade starten för LFFs fotbollskola här!

Fotbollskolan för barn födda 2017 startar :

Onsdagen den 2 februari 2022 kl: 18:15

i Bergaskolans lilla gympasal

på Hyllie kyrkoväg 63, 216 16 Limhamn

Ni killar & tjejer som inte anmält er än, välkomna med er anmälan på:

www.limhamnsff.se

App för alla föräldrar