Starkare lag - med bra sammanhållning
Jimmy Hultin - Huvudtränare Limhamns FFs seniorer

Vi kommer från en tuff försäsong där vi inte kunnat genomföra det träningsupplägg vi har planerat på grund av hinder Covid-19 skapat för oss.

Vi har tappat 6 pelare från i fjor, men även fått in mycket bra spelare utifrån som t.ex. Viktor Wernesson, Martin Overgaard och Andreas Annerfeldt
Viktor är en teknisk snabb spelare som ansluter till oss från Lunds BK och även haft klubbar från div 1 till allsvenskan efter sig genom åren.  Martin Overgaard som är en stabil och spel skicklig back som kommer senast från div 2 från konkurrenterna LB07  samt Andreas som kommer från Rydsgård och är en hårt jobbande spelare som är målfarlig och kommer in i Limhamns FF med en härlig energi som vi uppskattar väldigt mycket.

Min ledarfilosofi bygger på att involvera gruppen i dialogen och att alla blir hörda, samtidigt som jag är tydlig med vem som bestämmer. Vi tror på vårt eget spel och vår idé oavsett motstånd eller vart vi spelar.

Serien är mycket tuffare i år, därför är målsättningen är att få en stabil plats i tabellen.
Jag tror det kommer ta cirka 5 till 6 matcher för oss att komma in ordentligt i spelet eftersom vi har en del skador och nya spelare som inte fått spela tillammans.
Men, vi har en fantastisk trupp som kommer visa alla ett fint spel, för vi jobbar hårt åt samma håll. På såväl träning som match.

Min långsiktiga vision är att komma upp i division 3 inom 2 år, med hoppet att kunna bygga laget underifrån med egna juniorer från föreningen.

Väl Mött
Jimmy Hultin

"En för alla - alla för en"
2021-06-24 09:42
Laurence Baglivi - Senioransvarig Limhamns FFs seniortrupp

Efter ett år som lagledare i Limhamns seniortrupp, tar jag med glädje och entusiasm över som senioransvarig efter Bernhard Andresen som gjort ett fantastiskt jobb.

Jag ser fram emot att arbeta med en stark och positiv trupp som efter fjolårets svåra säsong kommer ges mer och tydligare ansvar, både individuellt och som grupp.

Jag ser fram emot att arbeta med Jimmy Hultin och stödja honom i arbetet med att bygga en stabil trupp.

Laurence Baglivi - Senioransvarig Limhamns FFs seniortrupp