Ordförande har ordet

Det är med tacksamhet, stolthet och glädje jag tar över ordförandeskapet efter

Rickard Olofsson som gjort ett strålande jobb. En eldsjäl som byggt upp en robust förening med god ekonomi. Stort tack för allt du gjort som ordförande i Limhamns FF.

Som ny ordförande vill jag börja med att tacka styrelse, valberedning och övriga inblandade för förtroendet. Jag ska göra mitt bästa för att förvalta det som är bra och väl fungerande i klubben men även utveckla det som behövs i linje med vår mission och våra satta mål.

Vi fortsätter att bygga underifrån och har en stabil organisk tillväxt med överbokad fotbollskola även i år. Vår förening har idag 600 medlemmar mellan 5- och 80 år och vi var den förening i Malmö som startade flest nya lag under det tuffa året 2020. Vi växer inte bara i antal, utan även i bredd och mångfald med nystartat Para-lag och 100 nya tjejer. Otroligt starkt jobbat. Tack till alla er som gjorde det möjligt.

Våra ledare och tränare är viktiga och betyder mycket för klubben. Spelarna behöver och förtjänar kunniga och ansvarsfulla ledare, därför startar vi i år en omfattande satsning på kompetens och utbildning. Genom vår rekrytering av Sven Sjunnesson. kan vi nu internt genomföra tränarutbildningar som Skånes Fotbollsförbund tillhandahåller. Sven arbetar parallellt med att ta fram vår nya utbildningsplan – “Ett steg till”.

För att motivera, stimulera och utveckla våra målvakter har vi inlett ett samarbete med legendaren, Janne Möller och hans utbildningsprogram har gett märkbara resultat på kort tid.

För vårt seniorlag väntar en tuff serie med många lag från Malmö och heta derbyn. Jimmy Hultin står inför sin andra säsong som huvudtränare och fokus ligger på att utveckla lagets spelsätt. Det skall bli spännande att se hur vi står oss i detta getingbo av etablerade klubbar. Både stora och små Limhamnshjärtan kommer att heja fram er!

Som vi längtat.

Jag känner mig trygg med att vi kommer att flytta fram våra positioner på alla områden även denna säsong.

Ser fram emot att föra Limhamns FF vidare mot nya mål och möta framtida utmaningar tillsammans med er.

Under 2021 representeras Limhamns FF av följande lag:

Seniorlaget 27 spelare 3 ledare

U19 - Juniorlaget 25 spelare 2 ledare

Pojkar 2009 18 spelare 3 ledare

Pojkar 2010 21 spelare 6 ledare

Pojkar 2011/grön   26 spelare 5 ledare

Pojkar 2011/vit   25 spelare 7 ledare

Flickor 2011/2010 27 spelare. 4 ledare

Pojkar 2012   20 spelare 5 ledare

Pojkar 2013   25 spelare 7 ledare

Pojkar 2014   25 spelare 5 ledare

Flickor 2014/2013 27 spelare 6 ledare Pojkar 2015   25 spelare 4 ledare

Flickor 2015 22 spelare 4 ledare

Pojkar 2016 25 spelare 4 ledare

Flickor 2016 25 spelare 4 ledare

PARA-Lag ungdom 6 spelare 3 ledare

Old boys 20 spelare 2 ledare

Det är en fantastisk känsla att se hur långt vi kommit. Vilken kraft vi besitter. Hur vi rusat fram och etablerat oss i Malmöfotbollen. Men detta är bara uppvärmningen. Stadsdelen växer så det knakar och vi rustar oss med kompetens för att ta nya steg fotbollsmässigt, men även inom marknad, partnerskap och utbildning. Vi ser, med glädje och iver, fram emot ett utvecklande år och hälsar alla välkomna till säsongen 2021.

Bernhard Andresen, Ordförande och medgrundare