Välkommen till Limhamns FF = 100% Limhamnshjärta
STÖDMEDLEM
Som stödmedlem är du med och bygger upp föreningen i ditt hjärta. För 300:- /år blir du medlem och får gratis inträde på våra hemma matcher. Dessutom bidrar du till föreningens utveckling.
Ansökan enligt nedan  till vår Ordförande Rickard Olofsson på
rickard@robab.info eller ring 070-9759595

ANSÖKAN TILL NÅGOT AV VÅRA LAG

TYVÄRR MÅSTE VI MEDDELA ATT DET FÖR NÄRVARANDE ÄR FULLT I ALLA VÅRA FOTBOLLSLAG.
VI HOPPAS KUNNA FORTSÄTTA VÅR POSITIVA TREND MED UTÖKNING AV NYA UNGDOMSLAG. DETTA KRÄVER DOCK ATT FRITID MALMÖ HÅLLER SITT LÖFTE OM ATT LIMHAMNS IP SENAST UNDER HÖSTEN 2019 SKALL FÅ YTTERLIGARE EN KONSTGRÄSPLAN. DETTA ÄR ETT MÅSTE OM VI SKALL KUNNA FORTSÄTTA UTÖKA MED FLER UNGDOMSLAG I LIMHAMNS FF.
VI HÅLLER TUMMARNA FÖR ERA BARN OCH VÅR FÖRENING.

Har du/ni intresse av att spela i något av våra lag, fyll i ansökan enligt nedan.
Skickas till vår Ordförande Rickard Olofsson på rickard@robab.info eller ring 070-9759595

Vid ansökan vill vi att ni meddelar:
Namn (på barnet om ni ansöker till lag)
Personnummer inkl. fyra sista (barnets)
Telefon nummer
Mailadress

Vi kontaktar er för vidare besked, välkomna.

Som medlem har du följande rabatter hos vår sammarbets partner INTERSPORT AB

Fotboll och Indoor skor     20%
Fotbollstillbehör                15%
Löparskor                           10%
Klubbdagar 20% rabatt på allt i butiken, gäller ordinarie + gröna priser (kampanj)

Limhamns FF startar juniorlag 2020
2019-11-12 15:02
Det är med stor glädje som vi kan meddela att Limhamns FF kommer att ställa upp med ett juniorlag i seriespel 2020. Under hösten har 15-18 killar födda 2003 tränat med Limhamns FF. Laget tränas av Per Ljungberg som har tränat både juniorer i pojkallsvenskan samt seniorlag, till sin hjälp har han nu Stefan Nilsson som även är material/lag ledare i vårt seniorlag. Vi söker fler killar som vill vara med på resan att bygga framtidens seniorlag i Limhamns FF, så känner du dig sugen på en ny utmaning med ett nytt lag är du/ni jätte välkomna upp på Limhamns IP. Vi tränar tisdagar och torsdagar 20.00 - 21.30 på konstgräset. Det är fritt att komma och prova på hur det känns och lära känna killarna och tränare.

Vi söker också en hjälptränare och en lagledare till detta, är du intresserad så kontakta
undertecknad på 070-9759595

Välkomna att höra av er /
 Rickard Olofsson
Ordförande Limhamns FF
rickard@robab.info
LIMHAMNS FF TACKAR MARKUS DAHL FÖR 11 FANTASTISKA ÅR.
2019-11-11 09:08
Limhamns FF har beslutat att inte förlänga uppdraget som ansvarig tränare för vårt seniorlag med Markus Dahl. Markus har nu i 11 år varit föreningens tränare för seniorerna, en otroligt lång och framgångsrik sejour tar slut.
Hela Limhamns FF vill rikta ett stort tack till Markus för hans insatser och stora engagemang i föreningen som han själv varit med om att starta. Det är styrelsens förhoppning att vi tillsammans kan finna en ny intressant uppgift för dig inom föreningen.

Hjärtligt tack och lycka till med vad du nu har framför dig.

Styrelsen och hela Limhamns FF
genom Ordförande Rickard Olofsson
Kval till herrar div.4, omg.2 Svalövs BK vs Limhamns FF
2019-10-09 21:34
Hej alla,
Stötta vårat A-lag i kvalet med start borta mot Svalövs BK !

Matchstart:Lör 12 oktober, 13:00
Plats:Svalövs IP konstgräs
Tävling:

Limhamns FF vs Galaxy United Soccer Academy
2019-06-24 23:07
Härlig bild på ett fint samarbete, lycka till med ert lag.

Hemmamatch
2019-06-14 07:50

Idag 14 juni kl 19:00 är det hemmamatch mot BK Höllviken. Halva serien är spelad och vi möter premiärmotståndaren igen. Matchen i Höllviken vann vi med 3-0 efter ett hattrick av Lewicki.

Ses på Limhamns IP ikväll

Hamburgare, korv mm finns

Här följer du oss på våran facebooksida