Välkomna till Limhamns FF, småstadsklubben i storstaden
Ett av LFFs lag ute i match

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus.
Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Läs mer om LFF i vår presentation av föreningen i vårt matchprogram:

Välkommen med din anmälan för att spela i något av våra lag:

Klicka här för anmälan

Har du frågor gällande våra lag eller känner för ett ledaruppdrag kontakta då vår administration:

Konsulent: Laurence Baglivi

kansliet@limhamnsff.se

Ungdomsansvarig: Anna Piasecka
anna.piasecka@limhamnsff.se

Black Friday
2020-11-20 16:06
Black Friday
 Black Friday hela veckan på Intersport !!
F2010-2012
Referat: Lunds BK - Limhamns FF
Limhamns tjejer ute på match!
2020-11-18 10:00, F2010-2012
Limhamns tjejer ute på match!
Lunds BK cup 17/10 2020
Limhamns FF blir kvar i division fyra!
2020-10-28 11:53
Efter en tung förlust mot Åhus Horna BK, behövde vi i vinna returmötet med minst 3–0 för att gå segrande ur kvalet. Precis så blev det också och laget spelar i division fyra även nästa säsong.

Bra jobbat alla inblandade!
Restriktionerna lättar – publikgränsen höjs till 300 personer
2020-10-22 21:48
Limhamns FF kan positivt informera om beslutet idag att höja publikgränsen från 50 personer till 300 personer vid kultur- och idrottsevenemang.
Kvalmatch närmar sig Limhamns IP!
2020-10-21 17:02

Limhamns FF spelar avgörande kvalmatch!
Lördagen den 24/10 kl.14.00 spelar Limhamns FF avgörande kvalmatch på hemmaplan och på motståndet bjuder Åhus Horna BK.

Följ matchen via appen "Min Fotboll"

Forza LFF!!!

Här följer du oss på våran facebooksida