Välkomna till Limhamns FF, småstadsklubben i storstaden
Ett av LFFs lag ute i match

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus.
Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Läs mer om LFF i vår presentation av föreningen i vårt matchprogram:

Välkommen med din anmälan för att spela i något av våra lag:

Klicka här för anmälan

Har du frågor gällande våra lag eller känner för ett ledaruppdrag kontakta då vår administration:

Konsulent: Laurence Baglivi

kansliet@limhamnsff.se

Ungdomsansvarig: Anna Piasecka
anna.piasecka@limhamnsff.se

God Jul önskar Limhamns FF !
2020-12-23 06:44
ETT ÅR PRÄGLAT AV ETT GEDIGET LAGARBETE – TACK!

Köp Bingolotto till uppesittarkvällen och stötta ungdomarna!
2020-12-18 11:45
Tack för ert fantastiska engagemang som följer Limhamns FF!

Nu har ni även chansen att stötta ett av våra ungdomslag: Pojkar 2010, som kommer bli det första att representera Limhamn och delta i Gothia Cup 2021!

Vill ni köpa Bingolotto till uppesittarkvällen den 23 december?
Varför inte köpa av din förening och stötta grabbarna till deras cup resa!

Laget säljer enkellotter för 100 kr och dubbellotter för 200 kr till uppesittarkvällen.
Om ni köper flera lotter, lämnar vi och grabbarna de till er, eller för att vara försiktiga i Covid-19 tider, skickar vi de till er. Då slipper ni slå och köa i affärerna efter era lotter.
Varför inte ge Bingolotter som present, så man förgyller lille julafton med en spännande kväll av Bingolotto!

Svara oss gärna med mail om ni vill beställa lotter från oss i Limhamns FF!
Mail: anna.piasecka@limhamnsff.se
Uppge hur många, namn och önskad leverans alt. hämtning.

För er som vill träffa laget personligen, kommer vi bland annat stå och sälja Bingolotter utanför Malmborgs i Limhamn på parkeringen mellan kl. 10-18 den 22/12!
Kom dit och köp!

För att läsa mer om laget som ska representera Limhamn i Gothia Cup, gå in på: http://www.limhamnsff.se/start/?ID=220227

Vi önskar er en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Black Friday
2020-11-20 16:06
Black Friday
 Black Friday hela veckan på Intersport !!
F2010-2012
Referat: Lunds BK - Limhamns FF
Limhamns tjejer ute på match!
2020-11-18 10:00, F2010-2012
Limhamns tjejer ute på match!
Lunds BK cup 17/10 2020
Här följer du oss på våran facebooksida