Välkommen till Limhamns FF = 100% Limhamnshjärta
STÖDMEDLEM
Som stödmedlem är du med och bygger upp föreningen i ditt hjärta. För 300:- /år blir du medlem och får gratis inträde på våra hemma matcher. Dessutom bidrar du till föreningens utveckling.
Ansökan enligt nedan  till vår Ordförande Rickard Olofsson på
rickard@robab.info eller ring 070-9759595

ANSÖKAN TILL NÅGOT AV VÅRA LAG

TYVÄRR MÅSTE VI MEDDELA ATT DET FÖR NÄRVARANDE ÄR FULLT I ALLA VÅRA UNGDOMSLAG UPP TILL BARN FÖDDA 2009. VI HOPPAS KUNNA FORTSÄTTA VÅR POSITIVA TREND MED UTÖKNING AV FLER UNGDOMSLAG OM VI KAN FÅ FLER FÖRÄLDRAR SOM VILL VARA MED OCH SE TILL SÅ ALLA BARN HAR MÖJLIGHET ATT SPELA OCH HA KUL MED FOTBOLL.

TVEKA INTE ATT ANMÄLA DITT OCH DITT BARNS  INTRESSE.

KANSKE VILL MAN SOM UNGDOM PROVA PÅ ELLER STARTA OM MED FOTBOLL. FINNS DET GRUPPER AV BARN FÖDDA 2008 ELLER TIDIGARE OCH HAR FÖRÄLDER/AR SOM KAN TÄNKA SIG ATT VARA LEDARE I LAGEN STARTAR VI GÄRNA UPP LAG FÖR DESSA ÅLDRAR. MAN KAN TÄNKA SIG KOMBI LAG 08/07, 06/05. HÖR GÄRNA AV ER SÅ TRÄFFAS VI OCH DISKUTERAR EVENTUELLA MÖJLIGHETER. DETTA KAN VARA INTRESSANT FÖR KOMPISGRUPP SOM SLUTAT SPELA I FÖRENING MEN GÄRNA VILL TRÄNA OCH SPELA FOTBOLL KANSKE EN GÅNG I VECKAN TILL ATT BÖRJA MED.

Har du/ni intresse av att spela i något av våra lag, fyll i ansökan enligt nedan.
Skickas till vår Ordförande Rickard Olofsson på rickard@robab.info eller ring 070-9759595

Vid ansökan vill vi att ni meddelar:
  • Namn (på barnet om ni ansöker till lag)
  • Personnummer inkl. fyra sista (barnets)
  • Adress
  • Telefon nummer
  • Mailadress
Vi kontaktar er för vidare besked, välkomna.

Som medlem har du följande rabatter hos vår sammarbets partner INTERSPORT AB

• Fotboll och Indoor skor     20%
  • Fotbollstillbehör                 15%
  • Löparskor                            10%
  • Klubbdagar 20% rabatt på allt i butiken, gäller ordinarie + gröna priser (kampanj)

Limhamns FF Startar lag för tjejer födda 2013 - 2015.
2020-03-27 14:13
Hej alla nuvarande tjejer i Limhamns FF:s Fotbollsskolan, FP14 och FP13 och alla andra tjejer.
Från och med torsdag den 9 april kommer vi att erbjuda möjlighet för tjejer födda 2015 - 2013 att träna och spela fotboll i ett rent tjejlag. Träningen är öppen för alla i berörda åldrar både er som redan är med i ett lag och alla andra i hela Malmö som vill prova på att träna och spela fotboll i Limhamns FF.
Vi träffas på Limhamns IP varje torsdag kl. 18.30 - 19.30 nere på läktare, kom ombytta och ha noga märkta vattenflaskor med er till träningen. För övrigt gäller gymnastikskor och fritidskläder för utomhus aktiviteter och ett glatt humör.
Kostnad 550:- per termin, faktura skickas tidigast efter tre provträningar vilka är gratis för alla.

Ansvariga tränare är:
Benny Sörensson
Monica Nilsson
Rickard Olofsson kontakt 070-9759595

Hjärtligt välkomna till Limhamns FF
P-10
Referat: Kvarnby IK - Limhamns FF
P10 på tur... Träningsmatch mot Kvarnby på Bäckagårdens IP 2020-03-25
2020-03-25 19:50, P-10
Grabbarna i P10 på utflykt till Kvarnby IKs hemma plan på Bäckagårdens IP och firar en härlig segerfest!

P-10

CORONAVIRUSTET covid-19
2020-03-17 12:22

Uppdaterad INFORMATION FRÅN LIMHAMNS FF GÄLLANDANDE CORONAVIRUSET-covid-19

I dagsläget fortsätter Limhamns FF följa fotbollsförbundets riktlinjer. Skulle riktlinjerna ändras från våra myndigheter eller förbund kommer vi att följa deras uppmaningar, och nya direktiv kommer i så fall att skickas ut.
Enligt fotbollsförbundets riktlinjer stänger all verksamhet inomhus, men fortsätter utomhusverksamheten tills/om inga andra riktlinjer ges.

Detta innebär att alla träningar för FP12, FP13, FP14 och Fotbollsskolan ställs in tills vidare. Med stor sannolikhet kommer dessa grupper att börja träna först när utesäsongen börjar v14.

Restriktioner för alla grupper som tränar ute:
(Dessa restriktioner gäller FP11, P11, P10, P09, U17 samt seniorer)

Alla spelare samlas enbart utomhus och kommer ombytta och klara, gäller även seniorer som efter träning tar hem och tvättar sin utrustning hemma. Ingen tvätt av utrustning skötts tillsvidare.
(Detta med anledning av anställda personer som befinner sig i utsatt läge och riskgrupp)

Ingen vistas i omklädningsrum eller klubblokaler, enbart utomhus. Bara ledare får lov att gå in i utrymmen, och då enbart för att hämta nödvändigt material.

Alla spelare vidtar extra försiktighetsåtgärder, håll högsta möjliga hygien, använd handsprit, håll ordning på föremål, tex träningsutrustning och vattenflaskor och ta ingen obehövlig fysisk kontakt med andra spelare.

VIKTIGT!
Om någon spelare, ELLER någon i en spelares närkrets, uppvisar symptom, är det krav på att ni stannar hemma under perioden på minst 14 dagar. Det kan vara vänner man umgåtts med, syskon, familjemedlemmar etc. Vi måste samarbeta för att hålla nere smittorisken, så stanna hemma om ni har ovan nämnda situation.
Samma regel gäller om någon har vistats utomlands eller har någon i närkrets som vistats utomlands.

Detta är en försiktighetsåtgärd för att försöka att undvika smittspridning, med anledning av att idrottsplatserna samlar många människor varje vecka. Vi vill vara tydliga med att det i dagsläget inte finns några indikationer på att någon tränare eller spelare i klubben är smittade, dock kommer verksamheten ställa in helt, om vi får information att någon i föreningen är smittad eller om skolorna bestämmer för att stänga.

För övrigt fortsätter vi följa riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten.
Det är naturligtvis ens eget rätt att besluta om man vill stanna hemma, detta sköts och organiseras av respektive tränare och ledare i varje grupp. Vårdnadshavare bestämmer själva om deras barn kan delta i träningar och matcher.

2020–03–16
Styrelsen Limhamns FF

Här följer du oss på våran facebooksida