Välkomna till Limhamns FF, småstadsklubben i storstaden
Ett av LFFs lag ute i match

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus.
Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Läs mer om LFF i vår presentation av föreningen i vårt matchprogram:

Är du intresserad att spela och träna i något av våra lag, eller känner för ett ledaruppdrag kontakta då vår administration:

Konsulent: Laurence Baglivi

kansli@limhmnsff.se
Ungdomsansvarig: Anna Piasecka
anna.piasecka@limhamnsff.se

Highlights från seriepremiären den 1 augusti
2020-08-04 10:11
Länk till filmen:

Https://youtu.be/QEbLC9cjPNU

Padel med A-laget
2020-06-04 11:02
A-laget laddar med padel inför seriestart 1 Augusti.

Dubbla segrar för Limhamns FF P09:or och P10:or på Malmö Stadion!
2020-05-20 11:03
Limhamns FF P09 lag och P10 lag
Under helgen var både Limhamns P09:or och P10:or ute på bortaplan och mötte olika lag på Malmö Stadion.
LFFs P10:or mötte MFF och LFFs P09:or mötte IFK Malmö.
Alla stolta tränare och lag firade segerfest med dubbla segrar i båda lagen!
Bra kämpat grabbar!
F2010-2012
Limhamns FFs nya tjej lag utvecklas i rasande fart!
2020-05-11 16:15, F2010-2012
18 tjejer som var super taggade för att spela fotboll, samlades på Limhamns idrottsplats på torsdagskvällen för att lira. Limhamns FF har haft ett fantastiskt tillskott av jätte härliga tjejer som har startat upp laget!
Känner ni några tjejer mellan 8-10 år som vill lira, så bjud in de till torsdag 18.30, det är snart slut på platser!
Super trevlig och härlig grupp! ;-) 💚 ⚽️
A-lags träningen
2020-05-06 11:02
Här kommer lite sköna bilder från gårdagens A-lags träning.
Här följer du oss på våran facebooksida