Välkommen till Limhamns FF = 100% Limhamnshjärta
STÖDMEDLEM
Som stödmedlem är du med och bygger upp föreningen i ditt hjärta. För 300:- /år blir du medlem och får gratis inträde på våra hemma matcher. Dessutom bidrar du till föreningens utveckling.
Ansökan enligt nedan  till vår Ordförande Rickard Olofsson på
rickard@robab.info eller ring 070-9759595

ANSÖKAN TILL NÅGOT AV VÅRA LAG
Har du/ni intresse av att spela i något av våra lag, fyll i ansökan enligt nedan.
Skickas till vår Ordförande Rickard Olofsson på rickard@robab.info eller ring 070-9759595

Vid ansökan vill vi att ni meddelar:
Namn (på barnet om ni ansöker till lag)
Personnummer inkl. fyra sista (barnets)
Telefon nummer
Mailadress

Vi kontaktar er för vidare besked, välkomna.

Som medlem har du följande rabatter hos vår sammarbets partner INTERSPORT AB

Fotboll och Indoor skor     20%
Fotbollstillbehör                15%
Löparskor                           10%
Klubbdagar 20% rabatt på allt i butiken, gäller ordinarie + gröna priser (kampanj)

Hjälp Limhamns FF när du spelar på Svenska spel
2018-10-15 10:30

Till er som spelar på Svenska Spel, glöm inte att registrera Limhamns FF som din gräsrotsförening.

Det här är Gräsroten
Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj Limhamns FF som din favoritförening. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik (meddela personalen i butiken när du lämnar ditt spel) eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt Limhamns FF som din favoritförening spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till Limhamns FF. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng Limhamns FF.

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten

P 09
2018-10-10 07:12