Välkomna till Limhamns FF, småstadsklubben i storstaden
Ett av LFFs lag ute i match

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus.
Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Läs mer om LFF i vår presentation av föreningen i vårt matchprogram:

Är du intresserad att spela och träna i något av våra lag, eller känner för ett ledaruppdrag kontakta då vår administration:

Konsulent: Laurence Baglivi

kansliet@limhamnsff.se

Ungdomsansvarig: Anna Piasecka
anna.piasecka@limhamnsff.se

HIGHLIGHTS - GIF Nike P10 vs. Limhamns FF P10 19/9 2020
2020-09-19 17:19
GIF Nike P10 vs. Limhamns FF P10 19/9 2020
Tjejernas första match!
2020-09-14 13:30
F-10/12 träningsmatch i Staffanstorp
Under lördagen spelade Limhamns nystartade tjejlag sin första match!
Härlig stämning och glädje på planen! 💚⚽️
Limhamns FF tjejlag ska ut på sin första match i helgen!
2020-09-07 15:35
Nästa helg smäller det! Limhamns FF nystartade tjejlag ska ut i sin första match!

P2010
Referat: Limhamns FF - BK Flagg
Highligts från Limhamns FF mot BK Flagg
2020-09-06 15:30, P2010

P2010
Referat: BK Höllviken - Limhamns FF
Limhamns P2010: or mot BK Höllviken på bortaplan
2020-09-05 20:08, P2010
Match Highlights
Idag mötte Limhamns P2010 lag BK Höllviken på bortaplan samtidigt som vårt A-lag spelade match mot BK Höllviken.
Här kommer lite highlights från matchen

Här följer du oss på våran facebooksida