100% Limhamnshjärta

Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

Fantastiskt glädje på plan vid starten för målvaktsutbildningen med Janne Möller!
2021-04-16 13:43
Janne Möller ger spelare instruktioner

Igår sken solen på Limhamns IP och Janne Möller tillsammans med Sven Sjunnesson hade sin första målvaktsutbildning med Limhamns ivriga spelare.

Det var en fantastiskt uppslutning från både ledare och barn samt mycket glädje och kompetens som genomsyrade första utbildningsdagen!

Limhamns FF satsar med tre nyförvärv i seniorlaget!
2021-04-11 14:45
Inför säsongen 2021 har Limhamns senior trupp värvat 3 nya spännande spelare!
LFF välkomnar Viktor Wernesson, Martin Overgaard och Andreas Annerfeldt till representationslaget.

Viktor är en teknisk snabb spelare som ansluter till oss från Lunds BK och även haft klubbar från div 1 till allsvenskan efter sig genom åren. Limhamns FF är därför oerhört glada att kunna knyta till oss Viktor Wernesson.

Martin Overgaard är en stabil och spel skicklig back som kommer senast från div 2 från konkurrenterna LB07 och blir en super förstärkning för LFF.

Andreas kommer från Rydsgård och är en hårt jobbande spelare som är målfarlig och kommer in i Limhamns FF med en härlig energi som vi uppskattar väldigt mycket.

Jimmy Hultin, seniortränare, ser fram emot en spännande säsong med truppen.

Dags för framgång och framtid med Limhamns FF
2021-04-05 20:54
Dags för framgång och framtid med Limhamns FF! - LFFs kvalitetssatsningar för vårsäsongens start 2021

LFFs kvalitetssatsningar för vårsäsongens start 2021

Glad Påsk
2021-04-03 17:45

Janne Möller målvaktslegend från MFF utbildar Limhamns FFs framtida målvakter.
2021-03-21 13:50

Det känns väldigt bra att välkomna Janne Möller till vår utbildningsplan och till detta samarbete med Limhamns FF.

I Janne ser vi en mycket kompetent utbildare som vi hoppas kommer bidra till vår utveckling av både laget och individerna.Det känns tryggt att Janne har sådan gedigen erfarenhet av utbildning mot såväl barn, ungdom och vuxna vilket minskar startsträckan för Janne att komma in i vår verksamhet, säger Limhamns FFs sportchef Bernhard Andresen.
Ett steg mot ökad kvalitet i vår utbildning för våra barn och ungdomar säger limhamns FFs Ungdomsansvarig Anna Piasecka. Janne Möller ser också fram emot att arbeta med Limhamns barn och ungdomar.
Vi på Målvaktscoachen  är glada för Limhamns FF:s initiativ att satsa på föreningens målvakter i utbildningsplanen.

Ett lärande för både ledare och spelare. Hela föreningen blir en bra utmaning för oss instruktörer. Med glädje , erfarenhet och rutin kommer vi att jobba kontinuerligt under 2021. Prestation och att ha kul på varje träningspass är vårt mantra, säger Janne Möller målvaktslegenden från MFF och grundare av Målvaktscoachen.

Se mer av Janne Möllers utbildning på:   www.malvaktscoachen.se/

Här följer du oss på våran facebooksida