Välkommen till Limhamns FF = 100% Limhamnshjärta
STÖDMEDLEM
Som stödmedlem är du med och bygger upp föreningen i ditt hjärta. För 300:- /år blir du medlem och får gratis inträde på våra hemma matcher. Dessutom bidrar du till föreningens utveckling.
Ansökan enligt nedan  till vår Ordförande Rickard Olofsson på
rickard@robab.info eller ring 070-9759595

ANSÖKAN TILL NÅGOT AV VÅRA LAG

TYVÄRR MÅSTE VI MEDDELA ATT DET FÖR NÄRVARANDE ÄR FULLT I ALLA VÅRA FOTBOLLSLAG.
VI HOPPAS KUNNA FORTSÄTTA VÅR POSITIVA TREND MED UTÖKNING AV NYA UNGDOMSLAG. DETTA KRÄVER DOCK ATT FRITID MALMÖ HÅLLER SITT LÖFTE OM ATT LIMHAMNS IP SENAST UNDER HÖSTEN 2019 SKALL FÅ YTTERLIGARE EN KONSTGRÄSPLAN. DETTA ÄR ETT MÅSTE OM VI SKALL KUNNA FORTSÄTTA UTÖKA MED FLER UNGDOMSLAG I LIMHAMNS FF.
VI HÅLLER TUMMARNA FÖR ERA BARN OCH VÅR FÖRENING.

Har du/ni intresse av att spela i något av våra lag, fyll i ansökan enligt nedan.
Skickas till vår Ordförande Rickard Olofsson på rickard@robab.info eller ring 070-9759595

Vid ansökan vill vi att ni meddelar:
Namn (på barnet om ni ansöker till lag)
Personnummer inkl. fyra sista (barnets)
Telefon nummer
Mailadress

Vi kontaktar er för vidare besked, välkomna.

Som medlem har du följande rabatter hos vår sammarbets partner INTERSPORT AB

Fotboll och Indoor skor     20%
Fotbollstillbehör                15%
Löparskor                           10%
Klubbdagar 20% rabatt på allt i butiken, gäller ordinarie + gröna priser (kampanj)

Årsmöte Limhamns FF 2020-02-26
2020-01-20 18:46
Härmed kallas medlemmar i Limhamns FF till årsmöte för 2019.
Röstberättigad är den som fyllt 16 år eller äldre under 2019 samt
erlagt årsavgift enligt utsänd faktura senast 2019-12-30.
Mötet hålls i Limhamns FF:s klubbstuga onsdag 26/2 kl. 18.00.

Välkomna Limhamns FF

Kommande träningsmatcher för våra seniorer
2020-01-12 09:33
Vi startar lördagen den 29 februari borta mot Wormo IF i Landskrona. Här vill vi se många spelare i action.
Därefter väntar NK Crotia fredag 20 mars på hemmaplan med fokus på att få igång tempo.
Lördag den 28 mars spelar vi mot Rydsgård hemma på Limhamn där det gäller att sätta vårt spelsystem.
Den 4 april möter vi Kulladal på bortaplan i en sista förberedelse inför seriepremiären.
Limhamns FF J-lag 2020
2019-12-13 15:13
Under hösten 2019 har det anslutit ca 20 ungdomar företrädesvis födda 2003.
Med dessa killar kommer Limhamns FF att starta ett juniorlag killar födda 01 - 03.
Det går bra att kontakta vår J-lags tränare Per Ljungberg om ni vill provträna i vinter.

Per Ljungberg 072-3369720 alt 076-6349987
Mail: per.ljungberg@malmo.se
KSF Prespa Birlik vs Limhamns FF 3-2 (1-1)
2019-12-11 20:32
Limhamns FF testade en handfull nya spelare i träningsmatchen tisdag 10 december.
Laget står upp väl i första halvlek och så länge fysiken håller mot division 2 laget Prespa. Matchen kryddades av ett förstklassigt mål av Andreas Omidfar efter fint passningsspel. Rahim kvitterar genom att stånga in en kraftfull nick efter hörna.  Junioren Axel kom in sista 30 min som vänsterback och gör en god insats.

Tränare Jimmy Hultin var mycket nöjd med presspelet i första halvlek som resulterade i flera bollvinster högt upp i plan. Även uppspelen från backlinjen fungerade bra. En helt överordnat väl genomförd laginsats.
Limhamns FF startar juniorlag 2020
2019-11-12 15:02
Det är med stor glädje som vi kan meddela att Limhamns FF kommer att ställa upp med ett juniorlag i seriespel 2020. Under hösten har 15-18 killar födda 2003 tränat med Limhamns FF. Laget tränas av Per Ljungberg som har tränat både juniorer i pojkallsvenskan samt seniorlag, till sin hjälp har han nu Stefan Nilsson som även är material/lag ledare i vårt seniorlag. Vi söker fler killar som vill vara med på resan att bygga framtidens seniorlag i Limhamns FF, så känner du dig sugen på en ny utmaning med ett nytt lag är du/ni jätte välkomna upp på Limhamns IP. Vi tränar tisdagar och torsdagar 20.00 - 21.30 på konstgräset. Det är fritt att komma och prova på hur det känns och lära känna killarna och tränare.

Vi söker också en hjälptränare och en lagledare till detta, är du intresserad så kontakta
undertecknad på 070-9759595

Välkomna att höra av er /
 Rickard Olofsson