SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Om klubben

 

LIMHAMNS FF 

 

Limhamns FF är en småstadsklubb i storstaden som erbjuder barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning och bygger sin ungdomsverksamhet på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

 

Vår vision är att bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper, från våra minsta i fotbollsskolan till upp juniorlaget och även i seniorlaget.

Det som skiljer Limhamns FF från andra föreningar är att vi satsar på att vara småstadsklubben, en liten familjär fotbollsklubb med stora mål, där samarbetet mellan ledare, föreningens föräldrar samt föreningens styrelse och stadsdelen, är starkt förankrad i att aldrig förlora sitt mål att vara en mindre förening där familjen och lagkänslan är den huvudsakliga värdegrunden.

När man som ungdom söker sig till Limhamns FF, ska man veta att vi fokuserar på kvalité och små lag, där varje individs behov är i fokus. 

Våra lag har max 25 spelare och vi anser att tränarna lyckas bättre med färre spelare, eftersom lagets storlek påverkar spelarnas prestationer och sociala band. Våra ledare satsar på hög standard i en liten grupp, eftersom vi genom detta kan erbjuda en bra kvalité på vår fotbollsutbildning.

Föreningens seniorlag består av tränaren Jimmy Hultin och stabila Limhamnsspelare med några intressanta nyförvärv som kommer att föryngra truppen en del, så vi hoppas på en spännande säsong 2021 i Div. 4 sydvästra.

 

Ungdomsverksamheten har fortsatt sin utveckling och består i dag 2021 av:
P03 (J-lag), P09, P10, P11 vit, P11 grön, F10/11, P12, P13, F13/14, P14, P15, F15, P16, F16 och Fotbollsskolan som vi utökar med ca 30 barn under våren 2022.
Med detta så kommer föreningen att ha ca. 460 ungdomar i träning V.14 – 2022.


Om du är intresserad att spela i något av våra lag, välkommen med din anmälan genom vår hemsida!   

Har du frågor gällande våra lag eller känner för ett ledaruppdrag kontakta då vår administration:

 

Limhamns FF KANSLI

Konsulent och Senioransvarig: Laurence Baglivi

Konsulent och Ungdomsansvarig: Anna Piasecka
kansliet@limhamnsff.se

0735155511

 

Om vi vill veta mer om Föreningen och vår visioner, kontakta vår ordförande,
Bernhard Andresen 


Ordförande och Sportchef

Bernhard Andresen

bernhardantonios@gmail.com

072-715 35 59 

 

 

  

 

 

 
Sponsorer