LIMHAMNS FF 2020

Föreningen har under året haft 410 betalande medlemmar. Styrelsen har haft 10 protokollförda styrelsemöte. Utöver detta har föreningen bedrivit senior och ungdomsverksamhet på Limhamns IP. Verksamheten har bestått i ett seniorlag och ett juniorlag samt ungdomslag P09, FP10, FP11, P11, FP12 FP13 och fotbollsskolan med totalt 205 bidragsberättigade ungdomar mellan 4–25 år

Seniorerna spelade i div.4 med målsättning att hålla sig kvar. Detta klarade man med ett nödrop efter kval.

Under hösten 2019 har det glädjande nog tillkommit ett 20 tal killar födda 2003, dessa har tagits emot av deras nya tränare vår allas Per Ljungberg. Vi önskar Per och pågarna lycka till och ser framemot deras spel i J17 Skåneserien 2020.

Inför 2020 ser det bra ut, 2/3 delar av seniortruppen har stannat, sedan har vår nye tränare Jimmy Hultin sett till att fylla luckan av flyktade spelare men några intressanta nyförvärv som kommer att föryngra truppen en del, så vi hoppas på en spännande säsong 2020 i Div. 4 sydvästra. Vi önskar spelarna och den nya tränarstaben med Jimmy Hultin i spetsen och assisterande Rickard Bjelk lycka till 2020. Spelartruppen omfattar under försäsongen ca. 28 intressanta spelare med god tränings vilja och något lägre ålder. Detta är helt i linje med det uppdrag som styrelsen uppdragit åt senior sektionen.

Ungdomsverksamheten har fortsatt sin utveckling och består i dag 2020 av P03 (J-lag) P09, FP10, FP11, F11, FP12, FP13 FP14 F15-13 F10-12 och Fotbollsskolan som vi utökar med ca.30 barn under våren 2020. Med detta så kommer föreningen att ha ca. 280 ungdomar i träning V.14 – 2020.

Det är även glädjane att det kommit många nya ledare och funktionärer till förening, ni är jätteviktiga och vi hoppas det finns fler Limhamnare som i takt med att vi utvecklas och växer vill bli en del i föreningen. Alla krafter behövs ung som gammal det finns uppgifter stora som små, så hör av er ni behövs.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till alla er som fört föreningen framåt under 2019,

ingen nämnd och ingen glömd.

TACK

Rickard Olofsson