SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Limhamns FF
BLI MEDLEM

Kalender

Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmälan

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

A-lag
SKÅNESPORT - Greppet direkt på pedanten Linus Lindsjö i Limhamns FF
2023-03-15 10:34, A-lag

"Det krävs någonting speciellt för att bli målvakt. En del har begäret att bli hjälte, andra står mellan stolparna för att det är roligast....." 

 

LÄS NYHETEN HÄR: Greppet direkt på pedanten Linus Lindsjö i Limhamns FF

A-lag
Avgörande DM-Match på fredag den 17/3! 👆
2023-03-14 15:44, A-lag
 
En viktig hemmamatch i DM väntar för Limhamns herrar på fredagen den 17 mars kl: 19:00 👆

A-laget har haft ett flyt, och vi har alla kunnat följa deras spännande utveckling. Vinner herrarna, eller tar poäng i denna match, går vi vidare till slutspel i DM! 🎉🙌
Laget kommer därför kämpa hårt för att nå målen och vi skulle verkligen uppskatta alla supportrar på plats denna härliga fredag kväll! 🌅 Era röster hjälper oss kämpa hårdare! Tillsammans är vi starka och kan göra stor skillnad. ✌️💪
Så alla Limhamnshjärtan 💚 är hjärtligt välkomna till en avgörande DM match! 🤗
Vi ses alla på Limhamns IP! 🏟️

Vi vill också rikta ett hjärtligt tack till vår nya lokala sponsor; ICA Nära Limhamn på Västra Bernadottesgatan 8, där alla Limhamnshjärtan kan hitta allt de behöver, oavsett om det är vardag eller fest i en fantastisk lokal Limhamns butik med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller er matvardag.
Välkomna till LFF-familjen 💚 ICA Nära Limhamn, samt tack för ett lokalt engagemang och samarbete för föreningen och närsamhället att utvecklas positivt!
A-lag
Dax För Derby! 🔥
2023-03-09 18:27, A-lag

Inte nog med att det blir en spännande DM-match, har vi även en av årets mest spännande fotbollsmatcher - Match Derby mellan Limhamns FC och Limhamns FF! 🎊

Vi vill hälsa alla er Limhamnshjärtan 💚 välkomna till denna fotbollsfest där rivalitet, passion och spänning möts.
En match derby är en match mellan två rivaliserande lag som kommer från samma stad. På söndag kl. 15:00 spelas en DM-match i Derby mellan Limhamns FC och Limhamns FF på båda lagens hemarena -Limhamns IP.

Så låt oss bli redo för en episk match!

Stort tack till matchens sponsor, Sellcom AB, vår lokala expert på Telecom och Mobiltelefoni i Limhamn!

Vi ses på Limhamns IP!
  🏟️ 🙌

A-lag
Limhamns första DM match är spelad!
2023-03-03 21:42, A-lag
Slutresultatet i Limhamns första DM match blev 0-0 mot Södra Sandby.

En jämn fotbollsmatch som slutar lika kan vara både frustrerande och imponerande på samma gång. Det är frustrerande för spelarna och supportrarna för båda lagen att inte ha kunnat få med sig en vinst efter att ha kämpat hårt. Men imponerande att se hur båda lagen kämpade och stred tills sista sekunden för att försöka få med sig segern. Limhamns herrar visar stor utveckling på plan och har många målchanser under båda halvlekar vilket bäddar för att det blir ett väldigt spännande lag att följa under säsongen!

Tack till alla supportrar för ert stöd på läktarna!
A-lag
Referat: Limhamns FF - Södra Sandby IF
Limhamnshjärtan 💚, det är dags att ladda upp för en riktigt spännande match! 🔥
2023-03-03 08:48, A-lag

Båda lagen har visat framfötterna under försäsongen och detta är verkligen en match som inte får missas. Det här är vad fotboll handlar om - spänning, passion och en känsla av gemenskap när vi delar upplevelsen tillsammans. Ta med dina vänner och familj för att stötta Limhamns herrar och gör stämningen på IP elektrisk! Låt oss göra den här matchen till en oförglömlig upplevelse för både spelarna och supportrar! Delta i fotbollsgemenskapen tillsammans med oss .
Vi ses på Limhamns IP, fredag kväll den 3 mars klockan 19:00!

BLI MEDLEM
Här följer du oss på våran facebooksida
https://www.facebook.com/LimhamnsFF/
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer