SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Limhamns FF
BLI MEDLEM

Kalender

Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmälan

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

Rasmus Fridolf och Liam Eriksson ansluter till herrtruppen från IFK Trelleborg
2023-11-22 08:16

Rasmus Fridolf och Liam Eriksson ansluter till herrtruppen från IFK Trelleborg, och klubben välkomnar dem !

 

Forza LFF !

Final för LFF P09 i Svedala träningsturneringen för 11-manna
2023-11-06 08:53

P-09 Limhamns FF kämpade väl i Svedala träningsturneringen för 11-manna. De tog sig ända till finalen där de fortsatte att kämpa på ett imponerande sätt. Tyvärr förlorade de finalen, men laget visade prov på en imponerande insats och kämpade väl.

 

Forza LFF !

Klara för Division 4 2024!!
2023-10-04 22:16

Limhamns FF är klara för spel i Division 4 efter seger mot Lindeborgs FF!

 

Stort grattis!!!

Limhamns FF - Svedala IF 1-1
2023-09-20 11:30

I lördags spelade Limhamns FF mot Svedala IF i en spännande match som slutade 1-1. Båda lagen kämpade hårt och visade stor vilja under hela matchen. Vi vill passa på att tacka alla som stöttade oss under matchen. Ert stöd betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta kämpa tillsammans i framtida matcher.

Forza LFF !

Boll & Lek 2 - 3 åringar
2023-08-25 10:11

Limhamns FF startar boll och lek. Fotbollsskola som bygger på rörelseglädje och gemenskap. Pojkar och flickor spelar tillsammans och träningarna är kul och anpassade efter åldersgruppen.

 

Boll och lek innehåller en mix av lekar, bollövningar och balansbanor. Syftet är att öva på motorik, få ett förhållande till sporten och lära känna föreningslivet på ett avslappnat och kul sätt.

 

Vi startar en grupp barn i åldern 2-3 år ( Födda 2020 & 2021 ) som tränar inomhus på lördag förmiddag. Träningstiden är 40 min mellan klockan 09-10 på Sundsbrohallen / Lilla hallen i Bunkeflostrand

 

Vi har tio träffar med start lördagen den 23 september och avslutning 2 december. Eventuellt uppehåll vecka 44 för höstlov.

 

Kostnaden är 750 kronor inkl medlemskap i Limhamns FF

 

Ansvariga för träffarna är Daniel Olofsson, Mattias Delbeck och Andreas Anselmsson som också är föräldrar till barn som deltager.

 

Du som förälder skall vara aktivt tillsammans med ditt barn, en förälder per barn och inga övriga släktningar eller syskon i lokalen.

BLI MEDLEM
Här följer du oss på våran facebooksida
https://www.facebook.com/LimhamnsFF/
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer