Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

VÄLKOMMEN HEM MARKUS DAHL
2022-11-16 13:28

EN FIRAD HEMKOMST

L
imhamns A-lag har haft tre tuffa säsonger, därför blir det särskilt spännande och laddat med en härlig nystart!

Markus Dahl tar över Limhamns seniorlag efter tre säsonger hos Lilla Torg, där han gjort succé och tagit Torget upp till division tre. Nu kliver han tillbaka till Limhamn där det gröna hjärtat är hemma.

"Det blir en viktig nystart där vi startar med en utvärderingsprocess och flera nyförvärv innan vi kan presentera vårt nya A-lag, men det känns otroligt spännande att vara tillbaka"

- Markus Dahl, A-lagstränare

"Vi startade föreningen tillsammans med höga krav på karaktär, som saknats en längre tid. Jag är otroligt glad att ha honom hemma igen – med stort hjärta och nya hållningar. Vi skall kämpa för att få seniorverksamheten på rätt köl igen."

Bernhard Andresen Ordförande LFF

2022-11-10 19:13

Kval match för Limhamns FFs seniorer lördagen den 22 oktober kl. 16.00
2022-10-21 09:11

Nu är det dax - KVAL! 💚🔥

Alla Limhamnshjärtans lördag är säkrad med en riktig fotbollsfest! 🥳 Limhamns A-lag spelar kvalmatch mot FC Möllan på hemmaplan, Limhamns IP, den 22 oktober kl. 16.00!

Årets viktigaste match är här! 💪 Nu tar vi oss ner för att stötta Limhamns seniorer när de kämpar om sin plats! ⚽️ Vi firar detta med familjefest! Vi bjuder på: 🍔 Kiosk, 🎵 Musik, 👨‍👧‍👦 Gratis korv till barnen i halvlek, 🤾‍♀️ Roliga lekar med priser i halvlek, 🔥 Fantastisk stämning och spänning, 👨‍👩‍👧‍👦🎉 och en riktig familjefest med fotboll! ☀️ Kom ner till IP på lördag och hjälp oss höja stämningen så att läktarna skakar och grabbarna tar matchen!

FORZA LIMHAMN! 💚⚽️

2022-10-20 18:46

Kvalspel FC Möllan-Limhamns FF 2022-10-14 19:00 Sorgenfri IP, konstgräs
2022-10-13 12:47
Kvalspel FC Möllan-Limhamns FF 2022-10-14 19:00 Sorgenfri IP, konstgräs

Kom och stötta vårat A-lag i kvalspelet mot FC Möllan kl 19:00 Sorgenfri IP, konstgräs !

Forza LFF !!!

Här följer du oss på våran facebooksida