Bli medlem i Limhamns FF

Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

Tredje omgången MM-match! 💚💪
2023-02-01 06:55, A-lag

Dags för tredje omgången av MM-match! 💚💪
Denna gång möter herrarna Malmö IK på hemmaplan, fredagen den 3 februari kl. 19:00!
Detta bir ett spännande möte mot ett Malmö IK som ligger i division 5, men haft många segrar bakom sig och värvat tungt. Markus Dahl med staben ser fram emot en match mot de på hemmaplan: ”Vi behöver vinna en fotbollsmatch, spontant är vi värda mer än 1 poäng på dessa två matcher. Vi gör ett försök.”

Referat: Limhamns FF - Malmö City
En fortsatt stabil utveckling för herrarna
2023-01-30 13:00, A-lag
LFF A-lag

Vi ser en fortsatt stabil utveckling för LFFs herrar när de möter Malmö City på hemmaplan, Limhamns IP, fredagen den 27/1 kl. 19:00. Malmö City är ett lag som fallit ner från division 3 och topprankas i division 4. Limhamns herrar gör en bra match med fortsatt stabil spelidé och avslutar med en acceptabel förlust på 0-1, pga av ett individuellt misstag. På det stora hela, en mycket bra match där man tydligt ser hur truppen växer ihop i sitt spel.

MM-match på hemmaplan!
2023-01-26 11:23, A-lag
Välkomna till MM-match när Limhamns FF möter Malmö City på hemmaplan, Limhamns IP, fredagen den 27/1 kl. 19:00 🕖.
Det blir en härlig fotbollsfest där ni får se Limhamns nya trupp göra debut på hemmaplan! 💚
Fler nyförvärv till LFF familjen 💚
2023-01-24 16:51, A-lag
Här har vi våra nästa nyförvärv som välkomnas in i LFF familjen! 💚

Erik Olsson och Phillip Dönnes fick alla se redan i lördags när LFF spelade sin första MM-match. Det syns direkt att de kommer bli nyttiga i truppbygget. Båda är unga grabbar som funnit fotbollens hemvist i Limhamn. De ser intressanta ut på träningarna och har framtiden för sig.
Linus är en gedigen målvakt som kommer från Tygelsjö där han tog upp fotbollen efter något år utan den. Rosade marknaden förra året och har hittat framtiden i Limhamn.
Välkomna!

Referat: NK CROATIA - Limhamns FF
En stabil start för Limhamns Herrar
2023-01-21 16:55, A-lag
Krocksbäcks IP lördagen den 21 januari 2023 - MM-match

Efter att vi upplevt ett regnigt Malmö i 5 veckor tittade solen fram när Limhamns herrar mötte NK Croatia på bortaplan i sin första MM-match ☀️
Vi bjuds på härlig lördagsfotboll och får se ett nästan helt nytt LFF, som precis börjat träna ihop 💚
Matchen präglas av stabilitet och ett fint lagspel där spelarna får en chans att känna på varandra och spela ihop.

Mötet avslutas med 1-1 och Limhamn tar en poäng.
Limhamns målskytt Carl Wreme! 👏.

Här följer du oss på våran facebooksida