100% Limhamnshjärta

Här hittar du alla våra lags matcher och träningar

Anmäl dig till att spela fotboll i Limhamns FF

Limhamns FF får Skånes Idrottsledarstipendie!
2021-04-23 20:18

Under 2021 delas Skånes Idrottsledarstipendier ut från Sparbanksstiftelserna i Skåne som tillsammans med RF-SISU Skåne vill uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Skånes Idrottsledarstipendier delas ut till idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne för att stiftelsen anser att ledarna har en stor betydelse för samhällsutvecklingen, och det vill de hylla.

Stipendiaten får 5 000 kr för sina goda ledarinsatser och dennes förening får 5 000 kr för fortsatt satsning på barn- och ungdomsverksamhet!

Detta året var det dax för LFF!

Fantastiskt glädje på plan vid starten för målvaktsutbildningen med Janne Möller!
2021-04-16 13:43
Janne Möller ger spelare instruktioner

Igår sken solen på Limhamns IP och Janne Möller tillsammans med Sven Sjunnesson hade sin första målvaktsutbildning med Limhamns ivriga spelare.

Det var en fantastiskt uppslutning från både ledare och barn samt mycket glädje och kompetens som genomsyrade första utbildningsdagen!

Limhamns FF satsar med tre nyförvärv i seniorlaget!
2021-04-11 14:45
Inför säsongen 2021 har Limhamns senior trupp värvat 3 nya spännande spelare!
LFF välkomnar Viktor Wernesson, Martin Overgaard och Andreas Annerfeldt till representationslaget.

Viktor är en teknisk snabb spelare som ansluter till oss från Lunds BK och även haft klubbar från div 1 till allsvenskan efter sig genom åren. Limhamns FF är därför oerhört glada att kunna knyta till oss Viktor Wernesson.

Martin Overgaard är en stabil och spel skicklig back som kommer senast från div 2 från konkurrenterna LB07 och blir en super förstärkning för LFF.

Andreas kommer från Rydsgård och är en hårt jobbande spelare som är målfarlig och kommer in i Limhamns FF med en härlig energi som vi uppskattar väldigt mycket.

Jimmy Hultin, seniortränare, ser fram emot en spännande säsong med truppen.

Dags för framgång och framtid med Limhamns FF
2021-04-05 20:54
Dags för framgång och framtid med Limhamns FF! - LFFs kvalitetssatsningar för vårsäsongens start 2021

LFFs kvalitetssatsningar för vårsäsongens start 2021