SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Vår vision

 

Att vara en välmående och välskött småstadsklubb i storstaden bygger på engagerade ledare, spelare, föräldrar och övriga medlemmar som vill dela fotbollens glädje och gemenskap.

 

Visionen är att Limhamns FF skall bedriva en välutvecklad och seriös ungdomsverksamhet med ett stort antal aktiva barn- och ungdomsspelare som representerar Limhamns FF med lag i alla åldersgrupper.

Limhamns FF ska fokusera på att utveckla ledare och spelare enligt den utbildningsplan som är framtagen och följer Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer och som bygger på ett barnrättsperspektiv där alla är välkomna att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Detta innebär att vi Limhamns FF behandlar alla lika oavsett kön, ålder, etnicitet eller sexuell läggning. Det innebär också att vi i Limhamns FF strävar efter rent spel samt ett motverkande av användning av droger och doping

 

Visionen innefattar även att bedriva en välskött seniorverksamhet där klubben strävar efter att fostra och utbilda egna ungdomsspelare till seniorspelare så långt det är möjligt. 

 
Sponsorer